onsdag den 23. maj 2012

"morgenmads"flapjacks

Min datter elsker havregryn på alle tider af døgnet, hun kalder dog konsekvent havregryn for morgenmad . eks. hvis man spørger hende om hun vil have havregryn "nej mig vil ha morgenmad"...derfor mener hun også at disse FlapJacks er morgenmads  kager... men jeg ville nu nok ikke spise dem til morgenmad, men som en god snack til et koldt glas mælk!
De kan varieres i det uendelige ved at tilsætte rosiner eller andre tørrede bær.

basis opskriften er:
75 gr smør
75 gr farin
1 spsk lys sirup
175 gr havregryn

smør, farin og sirup smeltes sammen i en gryde over lavt blus. Havregrynene tilsættes og det hele blandes godt rundt. Fordel massen en form (20*20 cm) beklædt med bagebapir og bag hele molevitten i 25 minutter ved 180 grader.
lad kagen køle af i formen og skær den ud i mundrette stykker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar