søndag den 19. januar 2014

Hvidvinsdampet torsk med rodfrugter (fedtfattig) og sennepssovs (absolut ikke fedfattig....)



300 gr torske fillet
1 dl hvidvin
Estragon
Rodfrugter i tern
Salt og peber

Alle rodfrugter skæres i tern. Ildfast fad fores med sølvpapir, rodfrugterne fordeles i fadet og torsken lægges ovenpå. Der hældes hvidvin over det hele og drysses med estragon, salt og peber.

Sølvpapiret foldes henover det hele, så alt er pakket godt ind. Bages i 25 minutter ved 200 grader, dernæst åbnes pakken og bages videre i 10 minutter ved 180 grader.

Så kommer det store spørgsmål.... hvor meget elsker du din mand?? .... mmhh... hvis du skal tænke for længe over det spørgsmål så skal du nok besøge en anden type blog:-) hvis du hurtigt svarer: "Jeg elsker ham over alt på jorden" så går du videre med senneps sovsen...



Senneps sovs:
50 gr smør
2 tsk Colmans senneps pulver
3 dl mælk (sød, skummet, mini ... doesn't matter)
4 spsk mel.

Smørret smeltes, mel tilsættes og der laves en "melbolle".. tilsæt stille og roligt mælken, hold lidt tilbage..  Senneps pulveret udrøres i 1/2 dl mælk og når det er helt udrørt så tilsættes det resten af sovsen. Sovsen koges godt igennem og der kan tilsættes mere mælk hvis den skal være tyndere.
smages til med salt og peber.

Velbekommen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar