fik sådan en hang til noget sødt men ikke alt for usundt... Og så kan man lave dem af hvad man nu lige har i skuffen af nødder og andre gode sager!
1 ds kondenseret mælk
240 gr havregryn
40 gr hørfrø
45 gr solsikkefrø
100 gr grofthakket mandler
75 gr kokosmel
50 gr groft hakket hasselnødder
Den kondenserede mælk varmes i en stor gryde, imens blandes de tørre dele godt i en skål. Når mælken er godt varm og flydende så hældes de tørre dele over i gryden og det hele røres godt sammen.
Blandingen fordeles i en bradepande beklædt med bagepapir og det hele trykkes godt sammen med en silikone dejskraber eller lignede.
Det hele bages i 1 time ved 125 grader, indtil massen hænger godt sammen.
Når massen er godt afkølet, skæres "kagen" ud i passende størrelser til müslibar. Barerne opbevares i tætsluttende dåse.
Lyder godt men ser underligt ud (Instagram??).
SvarSletDu har flere gange brugt ”én dåse kondenseret mælk” i dine opskrifter. Hvor meget er der i sådan en fætter?