tirsdag den 14. august 2012

Müslibar med kondenseret mælk

fik sådan en hang til noget sødt men ikke alt for usundt... Og så kan man lave dem af hvad man nu lige har i skuffen af nødder og andre gode sager!

1 ds kondenseret mælk
240 gr havregryn
40 gr hørfrø
45 gr solsikkefrø
100 gr grofthakket mandler
75 gr kokosmel
50 gr groft hakket hasselnødder

Den kondenserede mælk varmes i en stor gryde, imens blandes de tørre dele  godt i en skål. Når mælken er godt varm og flydende så hældes de tørre dele over i gryden og det hele røres godt sammen.
Blandingen fordeles i en bradepande beklædt med bagepapir og det hele trykkes godt sammen med en silikone dejskraber eller lignede.

Det hele bages i 1 time ved 125 grader, indtil massen hænger godt sammen.

Når massen er godt afkølet, skæres "kagen" ud i passende størrelser til müslibar. Barerne opbevares i tætsluttende dåse.

1 kommentar:

  1. Lyder godt men ser underligt ud (Instagram??).
    Du har flere gange brugt ”én dåse kondenseret mælk” i dine opskrifter. Hvor meget er der i sådan en fætter?

    SvarSlet