Ja der er gået lidt Palæo i den herhjemme, og hold da
op det giver mange nye mad muligheder og kombinationer! Synes absolut ikke
Palæo kun er fravalg, der er også rigtig mange tilvalg…. Og ikke mindst et
fantastisk vægttab som sidegevinstJ
Nå men craving for sushi medførte en søgning på nettet
og fandt adskillige gode forslag, jeg har plukket lidt hist og pist er landet
på flg. Opskrift der giver ca. 3 ruller.
-½ blomkål, kørt igennem food processoren på det grove
rivejern-div. sushi ingredienser som du kan lide…jeg valgte ud
fra hvad der lige lå i grøntsagsskuffen, dvs. avokado, gulerod, forårsløg og
agurk samt en lækker chilli mayo og sesamfrø.-Rejer/laks/tun-Olie og hvidvinseddike i forholdet 3:1- Soya, wasabi og syltet ingefær (er ikke Palæo men et
must i min verden)- tangplader
Blomkålsrisene koges i 1-1 ½ minut og hældes straks op
i en si og drypper godt af, pres gerne al væden ud af dem. Mens de stadig er
lune, blandes de godt med ”marinaden” ikke for meget, de skal jo ikke blive
våde igenJ
Når ”risene” er kølet af laves Maki rullerne på normal
vis.
Det smager super godt, jeg er ret sikker på at det kun
er fordi jeg vidste det var blomkål at jeg kunne smage det var anderledes.
Og ikke mindst, så mættede det virkelig godt!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar