onsdag den 3. oktober 2012

Southern fried chicken



Nogen gange får man bare lyst til at synde.....

Opskrift til 2 personer:

2 kyllingefiletter skåret i store stykker/tern

1 dl kærnemælk (eller creme fraiche i nødstilfælde)
Tabasco sauce (efter behag)

Hvedemel
2 tsk. bagepulver
Salt og peber
1 spsk. Paprika
Evt. andre krydderier du synes er spændende

Neutral olie til at stege med.

Denne ret er klart lettest med en frituregryde, men har du ikke en sådan så kan en alm. gryde også bruges og fuld gas på emhætten!

Kærnemælk og Tabasco sauce blandes i en frysepose og kyllingestykkerne puttes i. Posen lukkes godt og opbevares i køleskabet et par timer(helst).

De tørre ingredienser blandes godt og kyllingestykkerne vendes i melet.

Olien varmes op til ca. 180 grader og kyllingestykkerne steges i ca. 10 minutter – til de er gyldne, husk at holde øje det går hurtigt lige pludseligt.

De saftige stykker kylling serveres med ovnkartofler eller fritter (når nu frituren er tændtJ) bluecheese sauce (creme fraiche, salt og peber og blåskimmelost), en sprød salat og hvad du nu ellers har lyst til, til din hjemmelavede junk food!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar